Tällä sivulla löydät perustietoa "Limited Edition Fine Art" -taideprinteistäni ja näet samalla muutamia esimerkkejä teoksistani erilaisissa tiloissa. Kaikki saatavilla olevat taideprinttini löydät englanninkielisestä verkkokaupastani: www.sebastiankorman.art.
Tarkempia lisätietoja taideprinteistäni, kuten paperien laadusta ja värien kestävyydestä, voit lukea FAQ-sivultani. Lisää​​​​​​​ esimerkkejä taideprinteistäni löydät myös Showreel -sivultani. Lue lisää kustomointipalveluistani tästä.
Taideprinttieni valmistusta Lissabonissa. Katso tästämiltä toinen työn alla oleva teos näyttää kehystettynä.
Mikä on "Limited Edition Fine Art" ja "Open Edition" -taideprintti?
”Limited Edition” -taideprintti on käytännössä rajoitettu painos taideteoksesta. Kyseistä printtiä painetaan vain rajattu määrä. Painomäärät vaihtelevat teoskohtaisesti printtikoon mukaan, jotka voit tarkistaa teosten omilta sivuilta verkkokaupassaniMitä suurempi taideprintin koko on, sitä vähemmän siitä painetaan kopioita. Kun painomäärä on saavutettu sitä ei enää paineta.
Tällä prosessilla varmistan henkilökohtaisesti, että jokainen printti on laadultaan paras mahdollinen ja kestää todella hyvin aikaa. Samalla myös jokaisen printin arvo säilyy ja kasvaa, kun painomäärä on tullut täyteen, eikä sitä ole enää saatavissa. Jokaisen tilatun teoksen mukana saat aina alkuperäisen aitoustodistuksen allekirjoituksellani, josta löytyy mm. taideprintin perustiedot. Siksi "Limited Edition" -taideprinttini sopivat myös taiteen keräilijöille.​​​​​​​
Muutamia töitäni löytyy myös "Open Edition" -versioina. Näissä taideprintteissä painosmäärää ei ole rajoitettu ja tästä syystä niiden hankintahinta on luonnollisesti edullisempi verrattuna "Limited Edition" -taideprintteihini. Teknisesti ja laadullisesti painoprosessi on kuitenkin täsmälleen sama.
“Veins of the Sea – Part 1” vuodelta 2017. Tutustu teokseen tarkemmin tästä.
"Time, Eternity and the Forgotten Raven" vuodelta 2018. Tutustu teokseen tarkemmin tästä.
Taideprinttien tulostaminen
Jokaiselle työlle valitsen siihen aina parhaiten sopivan "Fine Art" -paperin (Museo®, Hahnemühle® ja Epson®), jolla optimoidaan taideprinttien näyttävä visuaalinen ilme ja aikaa hyvin kestävä, tyylikäs lopputulos. Erikoistilauksesta teokseni voidaan tulostaa myös muullekin laadukkaalle materiaalille.
Taideprinttini painetaan käyttäen parhaimpia ja kestävimpiä musteita, joiden värien säilyvyyden osalta voidaan puhua jopa 108 vuodesta tai yli 200 vuodesta mustavalkokuvien suhteen. Lue lisää tästäMyös paperien laatu vaikuttaa värien kestävyyteen ja käytänkin vain parhaimpia "Fine Art" -papereita kaikissa taideprinteissäni.​
Lisätietoa taideprinttieni painoteknisistä yksityiskohdista ja materiaalien kestävyydestä saat FAQ-sivultani. Kaikki saatavilla olevat työni löytyvät verkkokaupastani, josta saat lisätietoa taideprinttieni kokovaihtoehdoista, hinnoista, maksutavoista sekä myynti- ja toimitusehdoista.​​​​​​​
“Porto – Part 2” vuodelta 2019. Tutustu teokseen tarkemmin tästä.
"Between Earth and Heaven" vuodelta 2018. Tutustu teokseen tarkemmin tästä.
Kustomointi- ja tilaustyöt
Visuaalinen taide, kuten kaikki taidemuodot, on hyvin subjektiivinen asia. Se, mikä miellyttää sinua jossakin taideteoksessa, ei välttämättä herätä samanlaisia tunteita toisessa henkilössä lainkaan. Taideteoksen valitseminen omalle seinällesi on mitä henkilökohtaisin päätös ja kyseiseen teokseen syntyy varmasti jo valinnan hetkellä monenlaisia tunnesiteitä, jotka voivat vain kasvaa ajan myötä.
Tästä syystä sinulla on nyt mahdollisuus nähdä teoksiani digitaalisesti omalla seinälläsi ennen lopullisen valinnan tai ostopäätöksen tekoa. Lähetä valokuva minulle sähköpostilla tilasta, johon suunnittelet sijoittavasi taideprinttini, anna sinua kiinnostava teokseni nimi ja mahdollisia toiveita esim. teoksen koosta ja kehyksistä jne. Saat sovitulla aikataululla demokuvan kyseisestä työstäni omassa tilassasi. Lisätietoa löytyy myös FAQ-sivultani
Lue lisää kustomointipalveluistani ja tilaustöistäni tästä.
Silenzio 1 vuodelta 2018 ja Veins of the Sea – Part 5 vuodelta 2017.
"The Memory of the Lost Sea" vuodelta 2018. Tutustu teokseen tarkemmin tästä.
Veins of the Sea – Part 3 vuodelta 2017.