Seuraava albumi-trilogia on saatavissa vuonna 2021 suurimmista verkkomusiikkikaupoista. Tästä löydät hieman tietoa teossarjastani.
Inspiraation lähteet "Veins of the Sea" (Meren suonet) albumi-trilogian takana:
Vesi on yksi elämän perusteista ja ainutlaatuinen elementti, joka  kaikissa muodoissaan on inspiroinut minua läpi elämäni, usein jopa tiedostamattani. Jos jostain syystä en näe merta tai koe veden läheisyyttä vähään aikaan, niin minut valtaa ehdoton kaipaus ja tunne siitä, että jotakin puuttuu elämästäni.
Tämä tunne on kuin mystinen vetovoima, joka vetää puoleensa aina uudelleen monilla tunnetasoilla. Tässä teossarjassa annan tälle elementille kaikissa sen vuorovaikutteisissa ilmentymismuodoissaan luonnon kanssa, oman erityislaatuisen paikan elämässäni.
"Veins of the Sea" -teossarja löytyy siis sekä musiikkina että "Limited Edition Fine Art" -taideprintteinä verkkokaupastani.

ALBUMIKUVAUKSET
Veins of the Sea 1: Parts 1-5
Tällä kolmiosaisen teossarjan ensimmäisellä albumilla liikutaan musiikillisesti intiimien orkesteritekstuurien, äänimaisemien ja modernin hybridimusiikin välimaastossa. Osat ovat omia kokonaisuuksia, jotka ovat saaneet inspiraation kyseisistä visuaalisista teoksista muodostaen kuitenkin samalla kokonaisuuden, jonka toivon herättävän tunteita kuulijassa.
Sarjan ensimmäiset viisi teosta ovat ehkä teossarjan herkimpiä osia. Tämä tulee hyvin esiin instrumenttivalikoimassa, runsaassa vokalistien ja hauraiden melodioiden käytössä.

Veins of the Sea 2: Parts 6-12
Tällä teossarjan toisella albumilla tunnelmat ja sävyt synkkenevät ensimmäisestä albumista. Teoksen eri osien välillä liikutaan välillä myös kokeellisemman musiikin puolella.
Yksi pääteemoista tällä albumilla on raja-aitojen rikkominen ja uusien rajojen etsiminen koskien akustisten instrumenttien käyttöä ihmisäänen ja elektronisesti tuotetun äänen kanssa. Tutkimusmatkani tämän päivän musiikkiteknologian parissa jatkuu ja syvenee entisestään tällä albumilla.

Veins of the Sea 3: Parts 13-18
Teossarjan kolmannella ja viimeisellä albumilla palataan hieman enemmän ensimmäisen albumin tunnelmiin. Yleisilmettä eri osissa hallitsee intiimi jousiorkesteri ja erilaisten vokalistien käyttö yhdistettynä virtuaalisoittimiin ja tunnelmallisiin äänimaisemiin.
Joissakin osissa annan myös tilaa eri sooloinstrumenteille, jotka tukevat osien tunnelmaa unohtamatta klassisia elementtejä. Nämä yhdessä luovat vaikutelman merestä ja sen suonista, jotka sykkivät elämää, samaan aikaan herkkänä ja vahvana!